✅🏗🛠Благотворителни кампании за подобряване на градската среда и строителство.Доброволчески кампании и каузи.

Открийте благотворителни каузи и доброволчески инициативи,свързани с подобряване на градската среда и строителство в България.

Последна Активност

Благотворителна кампания за довършване на ремонт и обзавеждане на дневен център за възрастните хора и хората с трайни увреждания Функкциониращ като дневен център, КЛУБ ШЛАГЕР е прекрасна алтернатива на домовете за възрасни хора и хора с уврвждания. Ние гарантираме индивидуален подход, съобразен изцяло с потребостиите от подкрепа в защитена среда, стимулираща социалната активност чрез: - организиране групови мероприятия - тематични дни и вечери, организиране на екскурзии и посещения на културни мероприятия; - разнообразна развлекателна програма; - креативни игри, викторини; - осигуряване на здравословна храна. Заниманията са организирани в малки групи от 5 до 8 души. Месечен пакет ДНЕВНИ ЗАНИМАНИЯ  включва: - организиране на свободоното време посредсвом креативни  игри; - викторини; - четене на книги; - гледане и обсъждане на филми; - музикално-подвижни игри; - обяд с три степенно меню (супа, основно ястие и десерт). Месечен пакет ТАНЦОВИ ВЕЧЕРИНКИ  включва: - вечеря с три степенно меню (салата, основно ястие, десерт + АПЕРИТИВ); - тематични програми с аниматор и водещ; - възможност за организиране на транспорт при желание; - организиране на рождени дни. Обръщаме се с молба за подкрепа за довършване на ремонта и обзавеждането на втората зала. Към момента имаме завършена една зала, предвидена за посочените занимания. Втората зала е планирана като столова и зала за отдих. На този етап тази зала е необзаведена. Не успяхме да осигурим необходимите маси – до 4 броя в зависимост от големината; столове до 10 броя, диван и канапета за отдих. Дворът в сегашния си вид е неизползваем. Той се нуждае от основен ремонт и озеленяване. Надяваме се с ваша помощ да създадем едно уютно и толо място за възрастните хора и хората с трайни увреждания. Ще бъдем благодарни, ако подкрепите нашата кауза! Целевата сума е 3000 лв.   Инициатор на кампанията: Фондация "Свободна воля"   Как можете да помогнете? чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари) ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)
Последна промяна 1 month ago
404.51 лв. дарени от 3000 лв.
13%
Благотворителна кампания за изграждане  на младежки музикален център в Свиленград Сдружение ,,МЛАДЕЖКИ МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР СВИЛЕНГРАД,, е създадено през 2020 година от общественици и музиканти, като главната цел, която поставяме пред себе си е подкрепа на талантливи млади хора и създаване на условия за развитие и изграждане на младите творци . Сдружението подкрепя дейността на деца и младежи, организира места за изяви и се включва с доброволен труд в значими събития. От края на миналата година Община Свиленград ни  предостави сграда, която да служи на младите хора и да бъде място за музика и изкуство на децата и младежите от града и региона. С много труд, благотворителни инициативи, базари и концерти ние започнахме обновяването на помещението. С доброволен труд и дарения сменихме основно по голямата част от дограмата, врати, прозорци. Обновихме двора с мебели от палети и с малкото средства , които ни останаха, започнахме ремонта на малката зала за музика. Отчаяно обаче се нуждаят от ремонт и Голямата зала за музика, музикалната работилница и антрето на централния вход . Мечтата и основната  ни кауза  е тази сграда цялостно да се обнови и да бъде място , където младите хора да творят, да правят изкуство или просто да имат време и възможност да разговарят и обсъждат съвместни инициативи. Там може да се провеждат и малки концерти,  уъркшопове, творчески работилници, поетични рецитали и изложби. От една стара сграда, нека го превърнем в едно своеобразно културно бижу, носещо младежкия дух в себе си. Това е и нашата кауза - цялостно изграждане на младежки музикален център в Свиленград . Първа стъпка е ремонта и въвеждането на сградата във вид, достоен да посрещне деца и младежи. Как можете да помогнете? чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари) ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)
Последна промяна 1 month ago
196.06 лв. дарени от 70831 лв.
0%