Партньорска (афилиейт) програма към благотворителната платформа PavelAndreev.BG

Притежавате онлайн или физически бизнес и искате да реализирате благотворителни кампании? Включете се сега!

С какво благотворителността ще допринесе за бизнеса ви?

Ще реализирате кампании по ваш избор. Това ще ви утвърди като социално отговорна компания.

Ще привлечете нови клиенти. Благотворителността обединява хората и подсилва усещането, че заедно можем да променим нещата към по-добро.

Ще ангажирате служителите си. Днешното поколение е по-склонно да работи за компания, в чиито каузи се припознава. Така ще се откроите като предпочитан работодател сред конкуренцията.

Ще получите възможност за данъчни облекчения. Спестените средства можете да насочите към подобряване и/или популяризиране на вашия продукт/ услуга.

Ще генерирате допълнителни средства за вашия бизнес, докато помагате за реализиране на добри каузи. Можете да ги ползвате за покриване на корпоративни разходи или да ги дарите.

Ще постигнете всичко това без скрити такси и без да влагате от личното си време. Ние сме вашият доверен партньор!





Често задавани въпроси за партньорската (афилиейт) програма.


Тук ще намерите отговорите на всички въпроси по програмата и конкретен пример за онагледяване на партньорството.

📌Как работи партньорската програма?

Всеки партньор получава уникален QR код (за физически бизнеси) и уникален линк (за онлайн бизнеси). Към кода и линка се закача избраната от вас кампания, която желаете да подкрепите. При сканиране от потребител на QR кода или при кликване на линка системата ни отчита, че потребителят е посетил кампанията и е дарил чрез вас. По този начин вашата кампания генерира средства.

📌Как се финансира платформата и от къде идват средствата за партньорите?

Платформата PavelAndreev.BG е напълно безплатна и НЕ удържа задължителен процент от даренията за бенефициентите. Финансира се от допълнителни дарения, които благодетелите оставят в полза на сайта. Това е сумата, която служи като база за генериране на средства чрез партньорската програма.

📌Ето и един нагледен пример.

Вие сте наш партньор с физически бизнес. Имате уникален QR код, който при сканиране води към кампания, която вашия бизнес припознава и подкрепя. Дарителя решава, че ще помогне за кампанията и сканира вашия QR код. Системата засича, че дарението е от вас. Благодетеля решава да подкрепи кампанията със 100 лева, а платформата с 10 лева. 100-те лева се превеждат от платформата директно към бенефициента, а 10-те лева, които са оставени в полза на сайта са сумата, която е обект на партньорската програма. Тя се разделя между платформата и партньора в предварително уговорена пропорция, съгласно договор за партньорство. Същото нещо се отнася и за онлайн издания, които получават линк.

По този начин физическите и онлайн бизнеси помагат благотворително, а платформата изплаща част от средствата. С тях вие можете да покриете корпоративни разходи или да ги дарите по друга кампания.

📌Аз представлявам бизнес, който иска да стартира кампания. Възможно ли е?

Всеки бизнес може да стартира негова кампания по избор. Ако не откривате подходяща категория, то ние ще я създадем за вас.

📌Моя бизнес се ангажира с кампании, които не намирам в платформата. Какво бихте ни предложили?

Можем да разработим за вас благотворителна кампания, която отговаря на вашите мисия и ценности.

📌Защо създадохме партньорската програма?

Нашата мисия е да популяризираме доброто в България в партньорство с частния бизнес. Вярваме, че промяната към по-добро трябва да започне от нас, а заедно можем повече.





За контакти