Истории

Благотворителната кампания "Заедно за Митко" е успешна.

Скъпи Дарители, кампанията завърши успешно! Припомняме ви историята:

Митко е 4-годишно лъчезарно дете от Ямбол и се бори с две тежки онкологични заболявания. Нуждае се от скъпоструващо лечение в чужбина. Сумата от над 250 000 долара (без допълнителни и непредвидени разходи) е непосилна за семейството му. 

Митко е с остра лимфобластна левкемия. Наскоро лекарите му поставят и още една тежка диагноза - Остра миелоидна левкемия.

Семейството започва веднага химеотерапия. Курса е много тежък. След първия курс на контролния костен мозък се установява, че той е в ремисия. Досега детето има прекарани два курса на химеотерапия и остава още един.

Засега Митко се лекува в болница в Пловдив. Терапията трябва да продължи в Израел с трансплантация на костен мозък. Средствата за интервенцията обаче са непосилни за семейството му.

80 хил. долара е за предварителния преглед и 173 хил. долара е за самата трансплантация, като не влизат, ако се наложат, допълнителни лекарства и други разходи. Сумата почти със сигурност ще нарасне.

Заради много специфичната комбинация от две левкимии, лекарите препоръчват трансплантация в Израел. Най-вече защото ще е най-успешен за него.

Майката и бащата на Митко искат да му осигурят едно нормално детство. За съжаление те нямат възможност да заплатят скъпоструващото лечение и за това се обръщат към Вас - Дарителите с големи сърца. 🙏🏻💜

Кампанията приключи успешно и средствата са събрани!

През платформата се събра малка сума - 2028.26 и беше преведена по дарителската му сметка. 

Пожелаваме на Митко бързо оздравяване!