Стартирай кампания

Свържете се с мен,за да осъществим Вашата кауза заедно!

„Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“

Този сайт е създаден с убеждението, че човек е толкова успешен, колкото е успешна средата, в която той живее и работи. Дори и единици от нас да са постигнали нещо в живота си, те не биха могли да бъдат наистина удовлетворени, ако ги заобикалят проблеми, бедност и нещастие. Затова и много успешни личности около нас са склонни да върнат част от своето благосъстояние на обществото. И броят на тези хора бавно, но сигурно се увеличава.

Дарителството и подкрепата за добри каузи винаги са били част от нашето общество и култура. През последните години обаче то стана още по-достъпно и по-широко разпространено, благодарение на новите интернет технологии. Появиха се редица платформи за споделено финансиране (crowdfunding), за микроплащания с благотворителна цел, за подкрепа и организиране на доброволци за различни каузи. Много платформи ви позволяват да дарите своето свободно време, други – да давате малки суми, които обаче умножени по хиляди дарители, могат да променят нечия съдба.

Технологиите направиха възможно всеки, който истински желае да помага на околните, да може да го направи. Независимо дали разполага със сериозни ресурси и богатство, или само със своето добро сърце. А аз съм убеден, че всеки трябва да го прави.

Без значените дали сте богати или бедни, млади или стари и без значение в каква област работите и се развивате – всички ние би трябвало да се обвържем дългосрочно с поне една кауза, която да подкрепяме според възможностите си.

Този сайт е създаден с това убеждение. Целта му е да използва предимствата и потенциала на интернет, за да подкрепи хора в нужда и смислени каузи, които наистина имат нужда от подкрепа.

На кого искам да помогна чрез благотворителната платформа PavelAndreev.BG?

Този сайт е по-различен от другите. В него няма опция да пуснете сами кампания за набиране на средства. Можете обаче да пишете във формата за контакт по-долу и след като се чуем и поговорим лично, ще публикувам кампанията Ви. 

Този подход ще ми позволи като инициатор на сайта да съм запознат с всяка една кампания и с хората зад нея, да съм я проверил лично или чрез специалисти, които да се изкажат по казуса. И не на последно място – да мога да се ангажирам лично с всеки случай, на който реша да посветя усилия. Така онези, на които реша да помогна, ще получат много по-искрена и цялостна подкрепа, както от мен, така и от моите последователи и поддръжници.

Как можете да получите помощ през сайта за финансови и нефинансови каузи PavelAndreev.BG?

Използвайте формата за контакт по-долу, за да изпратите вашия казус, като не забравяте да добавите и вашите контакти, чрез които да се свържа с Вас.

Какво ще ми струва кампанията и каква част от средствата набрани по каузата ми ще останат за сайта PavelAndreev.BG?

Абсолютно нищо! Платформата PavelAndreev.BG не събира никакъв процент от финансовите постъпления по кампаниите за издръжка, поддръжка, печалба и т.н. Също така - няма никаква стартова такса за пускане на кампания. Всички разходи по поддръжката на сайта, управление на кампаниите, труд, време и средства по реализирането на всяка от тях са изцяло за моя сметка. Платформата е създадена напълно благотворително и само и единствено с цел да помага на хора в нужда - без значение от вида и характера на каузите.

Стартиране на кампания в PavelAndreev.BG чрез социалните мрежи:

Facebook профил

Instagram профил

Стартиране на кампания в PavelAndreev.BG чрез e-mail: