Pavel Adnreev
shape
shape
Вие дарихте
3 630,23 лв.
shape
68 абонирани дарителя
shape
Вие подкрепихте
2 деца

Фонд за лечение на деца в чужбина

Бидейки дългогодишен Дарител, реших да създам платформата PavelAndreev.BG, за да се опитам да дам по-голям принос в спасяването на човешки животи. Мечтаех за две неща - да спечеля доверието на Дарителите и заедно да помагаме на поне три каузи в месеца. За кратък период от време Вие Дарителите повярвахте в мен и превърнахте скромния ми проект в най-голямата платформа за организиране на благотворителни кампании за лечение на хора в България. Напълно осъзнавам огромната отговорност и работя упорито в полза на хората, заедно с Вас.

Организирайки стотици благотворителни кампании онлайн съзрях два сериозни проблема при лечението на деца в чужбина, а гласувайки ми огромно доверие съм длъжен да ги разреша:
- непосилната за семействата стартова сума, която е нужна, за да се направят първичните изследвания, която понякога достига 30,000 евро
- спада на дарителския интерес във времето към кампанията

Лечението на всички заболявания се води от лекарите по определени протоколи. Тези протоколи се прилагат на база стартовите изследвания и ясното откриване и дефиниране на заболяването. На база тези изследвания се определя точния протокол, а на база на него се образува и целевата сума, нужна за лечението. Тези “подготвителни” дейности струват от 10 000 до 30 000 евро. Това са суми, които са непосилни за обикновеното българско семейство. Има деца, които не започват лечение, защото нямат възможност да направят стартовите изследвания.
Кампаниите за лечение на онкологични заболявания, за съжаление, траят по две и повече години. Въпреки, че в началото всяка кампания за онкологично болно дете започва със силен старт, то в 100% от случаите дарената сума (в последствие) се оказва крайно недостатъчна. За съжаление, нуждаещите се са стотици и Дарителската общност се насочва да помага на следващия спешен случай. Но какво се случва с тези деца? 

Тези деца и техните семейства се превръщат в просяци за здраве и често пъти биват изписани от здравните заведения поради липса на средства.

Ето защо, създавам “Фонда за лечение на деца в чужбина” и търся Вашата месечна или седмична подкрепа на абонаментен принцип. Амбицията ми е голяма и мечтая да развия фонда до сума достатъчна да обезпечаваме всички деца при стартиране на кампанията им и след като средствата и дарителската подкрепа намалеят във времето. Всеки абонирал се за "Фонда за лечение на деца" Дарител ще получава на всяко първо число от месеца на имейла си подробен отчет каква сума и по коя кампания е насочена.

Благодаря Ви, че ще се абонирате! Ще работя в полза на хората, заедно с Вас Дарителите, защото всяка кауза си струва!

1. Дарител съм и искам да знам как работи фонда?

Фонда за лечение на деца в чужбина представлява месечна или седмична дарителска подкрепа с карта или paypal. При абониране за Фонда Вие позволявате на палтформата да тегли определена сума от Вашата сметка. При възможността за дарение по IBAN сметка - то подкрепяте еднократно Фонда и дарението ще бъде заведено ръчно от служител на Фондацията.

На имейла, който въведете при дарението ще получите парола. С имейла и паролата можете по всяко време да управлявате абонамента си от потребителския Ви профил в платформата - можете да го спирате, пускате и коригирате.

Ако сте допуснали грешка, моля свържете се с нас на имейла ни office@pavelandreev.bg.

В страницата на Фонда има секция "Хронология", в която са видни всички кампании, които са подкрепени и точната сума, която е преведена. Също - на имейла, с който сте се регистрирали за Фонда на всяко 1-во число от месеца ще получавате подробен доклад с подкрепените кампании и сумите, които са преведени за тях.

2. Аз съм родител на дете със заболяване и искам да знам какво представлява Фонда за лечение на деца в чужбина?

Фонда за лечение на деца в чужбина представлява определена сума (месечен абонамент на Дарители), която се използва, за да подкрепи деца с онкологични заболявания в тежката битка.

Условията са да имате стартирана кампания за лице под 18 годишна възраст, което има онкологично заболяване и да нямате средства за неговото лечение или първичните изследвания преди назначаване на конкретен протокол за лечение.

Стъпките, за да кандидатствате за Фонда за лечение на деца в чужбина са:

1. Стартирате кампания в платформата, която ще бъде разгледана, верифицирана и одобрена.

2. От потребителския си профил използвате бутона Кандидатствай за Фонда.

За да стартирате кампания в платформата, кликнете ТУК.

Критерия за подпомагане от Фонда за лечение на деца в чужбина изключва човешкия фактор и подкрепя каузите в реда на кандидатстване. В случаите, когато наличната сума е по-голяма от изисканата по текущата кампания се подкрепя следващата по ред. За всяка от кампаниите, които са на ред се изисква доказателство, че не разполагат със средства извън платформата. Чрез Фонда се подкрепят текущи здравни нужди, плаща се директно към здравните заведения и не могат да се използват за съпътстващи лечението разходи (квартири, горива и други).

лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*

Изберете период :


Абонирай се
Сподели