Информация за инициативата PavelAndreev.BG

Открийте информация за мен и защо го правя.

Павел Андреев

Започнах професионалният си опит преди 10 години в сферата на строителството. Като млад, амбициозен човек, жаден за развитие, натрупах знания и опит и преди година изпитах потребността да насоча енегията си в нещо различно, нещо в което да дам част от себе си. Тъй като вярвам, че с труд, инициатива, вяра и помощ от приятели, всичко е възможно, реших да основа Фондация "Павел Андреев", чрез която да стигна до много и различни хора, които имат нужда от някакъв вид покрепа.

Идеята зад благотворителния сайт PavelAndreev.BG

Сайтът е изцяло моя инициатива, финансиран и поддържан с лични средства. Създадох го с твърдото си убеждение, че всички ние трябва да допринесем за подобряване на средата и условията, в която живеем, но не само ние и нашите семейства, а и цялото ни общество. Ще използвам сайта, за да мога да насоча своите ресурси, знания и мрежата си от контакти в помощ на каузи, които наистина си струва да се подкрепят. Защото някъде там, от другата страна на вратата на нашият дом, има хора, които имат нужда да им се подаде ръка.

Защо го правя?

Онези, които са постигнали нещо в живота си, знаят че удовлетворението не идва само с успехите, личните постижения и парите. Когато човек успее да подреди своя живот, рано или късно се появява нуждата да помогне и на други хора, които не са имали неговия късмет или възможности. И както е казал Марк Твен: „Най-добрият начин да се чувстваш добре, е да направиш някой да се чувства добре“.

Вярвам, че добрината, човечността и желанието да помагаме, винаги са съпътствали нашето общество и с настоящия уебсайт целя да дам своя малък принос за тази тенденция за споделеното добро. Защото колкото и добре да живеем ние, когато сме заобиколени от нуждаещи се хора, хора в неравностойно положение и такива, които са изпаднали в беда, няма да се чувстваме добре. Нещо повече – рано или късно проблемите на общността може да застигнат и нас. Затова е от ключово значение да участваме активно в решаването на тези проблеми, създавайки една по-добра среда за всички. Можем да сме сигурни, че усилията ще ни се възвърнат.