Информация за инициативата PavelAndreev.BG

Открийте информация за мен и защо го правя.

Павел Андреев

С повече от 10 години практика в строителния бранш, интереси към политическата обстановка в България и по света, с хоби пътешествия и откриване и опознаване на нови места, стигнах до извода, че това, което съм постигнал в живота си, е станало възможно с много труд и инициатива. То обаче не ме е променило и до днес продължавам да вярвам, че най-важните неща в живота не се купуват с пари и не са свързани с материални придобивки.

Идеята зад благотворителния сайт PavelAndreev.BG

Сайтът е изцяло моя инициатива, финансиран и поддържан с лични средства. Създадох го с твърдото си убеждение, че всички ние трябва да допринесем за подобряване на средата и условията, в която живеем не само ние и нашите семейства, а и цялото ни общество. Ще използвам сайта, за да мога да насоча своите ресурси, знания и мрежата си от контакти в помощ на каузи, които наистина си струва да се подкрепят. Защото някъде там, от другата страна на вратата на нашият дом, има хора, които имат нужда да им се подаде ръка.

Защо го правя?

Онези, които са постигнали нещо в живота си, знаят че удовлетворението не идва само с успехите, личните постижения и парите. Когато човек успее да подреди своя живот, рано или късно се появява нуждата да помогне и на други хора, които не са имали неговия късмет или възможности. И както е казал Марк Твен: „Най-добрият начин да се чувстваш добре, е да направиш някой да се чувства добре“.

Вярвам, че добрината, човечността и желанието да помагаме, винаги са съпътствали нашето общество и с настоящия уебсайт целя да дам своя малък принос за тази тенденция за споделеното добро. Защото колкото и добре да живеем ние, когато сме заобиколени от нуждаещи се хора, хора в неравностойно положение и такива, които са изпаднали в беда, няма да се чувстваме добре. Нещо повече – рано или късно проблемите на общността може да застигнат и нас. Затова е от ключово значение да участваме активно в решаването на тези проблеми, създавайки една по-добра среда за всички. Можем да сме сигурни, че усилията ще ни се възвърнат.